Test cyklen i 14 dage | cykelland.com

Åbningstider for butik og værksted: man-tors: 10.00-17.30, fre: 10.00-18.00, lør: 10.00-14.00

Test cyklen i 14 dage

Handel i forretning:
Når du køber cyklen hos os, bliver den monteret med det udstyr som du ønsker (kurv, lås, lygter osv) og med strøm på batteriet. Du får derefter 14 dage til at prøve elcyklen, der hvor du kører i din hverdag. Hvis elcyklen ikke lever op til dine forventninger kan du aflevere den i vores forretning. Du vil derefter få hele dit beløb retur minus 399,- kr, der går til klargøring og administration. Ønsker du at beholde cyklen, så skal du ikke foretage dig yderligere.

Handel i webshop:
Når du køber cyklen i vores webshop, så sender Cykelland dig elcyklen 100 % samlet. Den bliver monteret med det udstyr som du ønsker (kurv, lås, lygter osv) og med strøm på batteriet. Du får derefter 14 dage til at prøve elcyklen, der hvor du kører i din hverdag. Hvis elcyklen ikke lever op til dine forventninger afhenter vi den på din adresse eller du kan aflevere den i vores forretning (gem emballagen). Du vil derefter få hele dit beløb retur minus 399,- kr, der går til fragt, handling og Administration. Ønsker du at beholde cyklen, så skal du ikke foretage dig yderligere.

Vi mener, at det er en selvfølge, at vores kunder skal føle sig trygge i handel både i forretningen og på vores webshop.

Med venlig hilsen
Claus Bavnild