Elcykler - Læs om testvindende el cykler her

Åbningstider for butik og værksted: man-tors: 10.00-17.30, fre: 10.00-18.00, lør: 10.00-14.00

Elcykler i høj kvalitet

Elcykler er vores speciale og søger du elcykler i høj kvalitet vil vi være den foretrukne leverandør i Danmark. Der er stor forskel på elcykler - om det er et håndbygget og varmebehandlet alu-stel, den nyeste type lithium batteri og en kraftig og pålidelig brushless motor af nyeste type, der sidder på elcyklen, ligesom der er forskel på kvaliteten af alle de andre komponenter, som cyklen er bygget af.
Cykelland var de første til at introducere den nye type elcykler på det danske marked og har siden 2003 brugt tiden til at forbedre og udvikle en kvalitetselcykel der passer til den danske smag og kvalitetskrav.

Cykelland kunne sagtens have valgt at sende en langt billigere model på markedet, men det vil støde vores faglige stolthed. Ekstra Bladet og magasinet Gear har fortaget en stor test af elcykler og Cykellands Elvira Madigan 36 volt blev kåret som bedste køb, med begrundelserne: solidt design og kraftig motor med masser af power. Sidenhen er elcyklerne blevet bedre pga. Cykellands udvikling og fokus på kvalitet.

Kort sagt får du kvalitet i særklasse når du køber elcykler her på Cykelland.com. Vi er så sikre på, at du vil finde kvaliteten i top, at vi tilbyder 14 dages fuld prøvetid på vores elcykler. Læs mere om vores super gode tilbud for dig der overvejer, at købe elcykler på Cykelland.com under afsnittet Test Cyklen i 14 Dage. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedr. en specifik elcykel eller måske ønsker vejledning til hvilke elektriske cykler som bedst matcher dit behov.

Du kan bestille vores elcykler online eller du kan besøge vores butikker på Hvidovrevej 90, 2610 Rødovre & Københavnsvej 71, 4000 Roskilde

Mvh
Claus Bavnild