Cykelmekaniker søges | cykelland.com

Åbningstider for butik og værksted: man-tors: 10.00-17.30, fre: 10.00-18.00, lør: 10.00-14.00

Cykelmekaniker søges

Cykelmekaniker søges

Det går stærkt hos Cykelland og vi søger derfor nu en dygtig og erfaren mekaniker til forretningen i Rødovre. Forretningen er en af landets største fysiske cykelbutikker med eget værksted og importerer samt sælger egne elcykler. Cykelland har desuden et bredt udvalg af almindelige cykler: shoppingcykler, børnecykler, sportscykler, racercykler og mountainbikes. Herudover har vi et udvalg af tøj, sko og andet tilbehør samt reservedele.

De primære arbejdsopgaver vil være:
Reparation/klargøring af cykler og elcykler samt diverse udstyr og reservedele.
Sørge for, at værkstedets fysiske daglige rammer spiller – bestilling af varer, lettere oprydning mv. er ikke for små opgaver til dig.
Kundeservice af enhver art per. telefon, mail og ansigt til ansigt.

Det forventes, at du tager ejerskab over butikken og vores produkter – både hvad angår at, holde kundernes cykler kørende men også at, få varerne solgt i butikken. At der bliver fyldt varer på hylderne og de relevante dele bestilles hjem. Der vil naturligvis være andre der hjælper til med disse opgaver, men vi forventer du er selvkørende.

Som person er du ansvarsfuld, energisk og har humor. Vores kommende kollega skal allerhelst have en uddannelse som cykelmekaniker og min. 5 års erfaring som udlært bag sig, ligesom erfaring fra lignende stilling bliver vægtet højt.

Vi kan tilbyde et job i en flad organisation med fart over feltet samt frihed under ansvar. Du indtræder i et team med 5 kollegaer og du vil refererer til værkstedets daglige ansvarlige. Tiltrædelse snarest eller efter aftale. Cykelland har overenskomst med Dansk Metal = gode forhold, og løn aftales efter kvalifikationer.

For yderlig information venligst kontakt Michael Nielsen 36705444 mellem kl. 10-14.
Ansøgning bedes sendt til job@cykelland.com